Tāpēc, tuvojoties gada nogalei, aicinām Jūs laikus padomātu par reālām dāvanām saviem labākajiem darbiniekiem. Zīmīgām lietām, kas paliek atmiņā un nezaudē vērtību laikam ritot. Neapšaubāmi ikviens no mums priecātos saņemt dāvanā kvalitatīvu kolekcijas pildspalvu, kas iespējams pamudinātu  saņēmēju pierakstīt savus jaunā gada sapņus... 

Šogad, atzīmējot 400. gadadienu kopš dramaturga, dzejnieka un aktiera Viljama Šekspīra nāves, Montblanc savas ierobežotās kolekcijas Writers Edition rakstāmpiederumus ir izdevuši, godinot literatūras ikonu.

Lai personalizētu savu rakstāmpiederumu Montblanc piedāvā iespēju iegravēt vārdu vai iniciāļus. Pakalpojums ir pieejams uz vietas Montblanc salonveikalā vienas darba dienas laikā!

Klasiskie Meisterstück portfeļi un somas, kā arī jaunākā ādas izstrādājumu kolekcija Meisterstück Soft Grain!

Mēs aicinām Jūs uz Montblanc Boutique Rīgā, lai Jūs varētu novērtēt Montblanc stilīgās pilsētas rokassomas, portfeļus un ceļojumu piederumus.

Līdz šim Meisterstück Soft Grain kolekcijā ir dominējusi melnā krāsa, bet tagad aksesuāri pieejama arī grezni brūnā krāsā. Bez klasiskajām krāsām Boutique piedāvā arī tumši zilas, sarkanbrūnas un smilškrāsas portfeļus.

Un šī ir tikai no Rīgas Montblanc Boutique plašā dāvanu klāsta idejām, tāpēc mēs būsim pagodināti, ja varēsim Jūs uzaicināt individuāli uz Montblanc salonveikalu!