Un vai Jūs atcerāties, bez kāda ļoti īpaša unikālā aksesuāra nevar iztikt pavasara-vasaras sezonā? Rīgas Montblanc salonveikals ar prieku atgādina Jums, kā labāk pasārgāt Jūsu dvēseles "spoguļus" un vienmēr būt trendā!

Sengaidītais pavasaris ir ielauzies pilsētas ielās, priecējot mūs ar sildošo sauli, zaļojošo veidolu un spilgtiem siluetiem – šķiet, visa mūsdienīgā pilsēta atmostas no ziemas miega un dūc gluži kā skudru pūznis mežmalā. Cilvēki arvien biežāk aizdomājas par savu ārējo izskatu, personīgo stilu un tēlu, bieži esot kaut kā svaiga un jauna meklējumos. Sāciet ar Jūsu acu pasargāšanu no spilgtās saules gaismas, vienlaikus iegūstot arī stilīgu aksesuāru – saulesbrilles. Oriģinālajos kompānijas Mobius Rīgas salonveikalos Jūs varat gan sakomplektēt pilnu tēlu un izveidot absolūti unikālu stilu, gan arī akcentēt un papildināt savu stilu ar kādu nozīmīgu, jaunu detaļu, radot ko patiesi jaunu un svaigu.

 

Kā Jūsu dvēseles spogulis, acis ir pelnījušas drošu aizsardzību. Montblanc mēs ieguldām savas dvēseles, lai radītu unikālas brilles – pašas noslēpumainākās ķermeņa daļas aizsardzībai. Kolekcijas Montblanc eyewear brilles un ietvari ir izgatavoti no mūsdienīgiem materiāliem – augstvērtīgas kvalitātes acetāta, speciāli izstrādātiem metāla sakausējumiem, augstizturīga tērauda un titāna. Modeļu zelta pārklājums nodrošina papildu drošību un hipoalerģisku iedarbību ilgstošas nēsāšanas gadījumā. Materiālu vieglums un izturība garantē maksimālu drošību, ilgizturību un ērtumu lietošanā.

Rīgas ekskluzīvajā salonveikalā Monblanc tiek piedāvāti dažādu kolekciju briļļu modeļi – dažādām gaumēm, stiliem un sejas tipiem. Mūsu profesionālie konsultanti Jums piemeklēs ideālāko risinājumu, savukārt par eleganci un augstvērtīgu kvalitāti atbild Montblanc – izvēlieties sev ideālu vasaras kompanjonu! Gaidām Jūs Elizabetes ielā 69, Rīgā, mēs piemēklēsim Jums ideālāko aksesuāru.