Kopš Chopard Rīgas butika grandiozās atklāšanas ballītes ir pagājuši divi gadi. Šo laiku butiks ir auglīgi pavadījis, ieguvis jaunus draugus, bet Chopard zīmols – jaunus pielūdzējus rīdzinieku un pilsētas viesu vidū. Savu divu gadu jubileju Rīgas butiks nolēma atzīmēt ar Chopard aksesuāru bezprecedenta izpārdošanu!

Adas izstradajumi Chopard

Rīdziniekiem vēl nav bijusi šāda satriecoša iespēja – iegādāties ekskluzīvo Chopard ādas galantēriju ar 40% atlaidi. Saviem elegantajiem ādas izstrādājumiem Chopard izmanto Itālijā ražotu augstas kvalitātes teļādu un tās pašas unikālās apstrādes tehnoloģijas, ko Hermes savām leģendārajām somām. Chopard ādas aksesuārus papildina dārga furnitūra ar zelta vai platīna uzsmidzinājumu. Visas somas ir ieturētas raksturīgajā Chopard dizainā. Klači un iepirkumu somas, lielas un mazas, vakaram un ikdienai, vīriešiem un sievietēm – katra no tām var kļūt par spilgtu un pamanāmu, bet tai pašā laikā stilīgu detaļu jūsu garderobei.

Tuvojas Ziemassvētki, un dāvanu izvēle vairs nav aiz kalniem. Chopard Rīgas butika jubilejas izpārdošanā jūs atradīsit lieliskas dāvanas tuviniekiem. 40% atlaide attiecas arī uz ultramodernām apročpogām, kaklasaitēm, karekļiem, ceļošanas piederumiem, futrāļiem, sieviešu un vīriešu pildspalvām.* Tos radījuši prasmīgi meistari un pieredzējuši sava amata speciālisti, un katrā ir iemiesota īpaša ideja, Chopard unikālā radošā doma un ideālā kvalitāte.

Butikā ir plaša izmeklētu aksesuāru izvēle, kuri palīdzēs radīt svētku noskaņojumu. Tomēr piedāvājums ir ierobežots – neatlieciet savu vizīti Chopard Rīgas butikā!

#chopard #chopardaccessories

*Atlaides neattiecas uz juvelierizstrādājumiem, zīdu, parfimēriju, pulksteņiem un brillēm.