Vertu mobilie tālruņi ir roku darbs, kuru detaļas tiek izgatavotas un sakomplektētas Apvienotajā Karalistē, izmantojot tikai augstākās klases materiālus. Jau iepriekš telefonu ražotājs ir sadarbojies ar tādiem luksusa flagmaņiem kā Ferrari, Lapo Elkann un Ermenegildo Zegna. Zīmola mērķis – nodrošināt savus klientus ar ekskluzīviem tālruņiem, apvienojot ekspertu meistarību, augstas kvalitātes materiālus un inovatīvas tehniskās iespējas.

“Vertu ir mūsdienu angļu meistarības rezultāts. Izveidot sadarbību ar automobiļu ražotāju mēs vēlējāmies, lai nostabilizētu mūsu pozīciju luksusa preču tirgū. Telefoni tiks kopīgi izstrādāti, sadarbojoties abu uzņēmumu dizaineru komandām, kuri ieviesīs inovācijas ne tikai materiālu izmantošanā un dizaina niansēs. Mēs esam pārliecināti, ka zīmolu sadarbības rezultātā radītie telefoni patiks mūsu klientiem, kuri novērtē izsmalcinātību, meistarību un precizitāti inženierijā,” stāsta Massimiliano Pogliani, galvenais Vertu izpilddirektors.

 

“Bentley sadarbība ar Vertu apvieno divus pasaules vadošos zīmolus, kuri ir pierādījuši savu sniegumu un uzkrājuši pieredzi. Šī sadarbība paplašinās zīmola luksusa diapazonu uz ​​moderno mobilo sakaru pasauli un piedāvās klientiem jaunu veidu, kā izbaudīt Bentley. Šodien mēs redzam ciešu sadarbību diviem lieliem zīmoliem ar starptautisku klātbūtni un britiem piemītošo mantojumu un raksturu,” skaidro Volfgangs Durheimers, Bentley Motors izpilddirektors.

Plānots, ka pirmais zīmolu kopdarbs, „Vertu Bentley” tālrunis, tiks prezentēts 2014. gada oktobrī. Vertu un Bentley noslēgtais līgums paredz, ka kopā tiks prezentēti pieci dažādi viedtālruņi, kur katrs aptvers autentiskus Bentley dizaina elementus un ekskluzīvus dzīvesveida pakalpojumus.

Par Vertu

Vertu ir uzņēmums, kas nodarbojas ar luksus mobilo telefonu ražošanu un izplatīšanu. Dibināts 1998. gadā kā Nokia meitas uzņēmums. Kopš 2012. gada EQT VI īpašumā. Vertu tālruņi tiek veidoti no zelta, platīna, izturīgiem metālu sakausējumiem un citiem augtas klases materiāliem. Telefonu detaļas tiek izgatavotas ar rokām. Uzņēmumam ir aptuveni 500 veikali 66 pasaules valstīs.